wvl betonboringen telefoon(0344) 62 27 94wvl betonboringen emailadresinfo@wvlbetonboringen.nl
WVL Betonboringen

Aandacht voor boren, zagen en slopen

Plezier en vakmanschap in betonboringen en sloopwerk vormen de basis voor het bedrijf W.V.L. Betonboringen B.V. Oprichter Wilbert van Lent deed al van jongs af aan veel kennis en ervaring op in deze vakgebieden, waarna hij in 2004 voor zichzelf begon. Het kantoor van W.V.L. Betonboringen B.V. bevindt zich in Zennewijnen bij Tiel (Gelderland), maar al snel werd het bedrijf actief door heel Nederland en zelfs Europa en daar buiten.

Voor wie?

Wilbert heeft diverse professionele medewerkers en partijen om zich heen verzameld, waardoor W.V.L. Betonboringen B.V. kleine en grote projecten aankan. We verrichten boor-, zaag-, sloop- renovatiewerkzaamheden in zowel nieuwbouw- als in renovatieprojecten. Bouwbedrijven en particulieren zijn onze belangrijkste opdrachtgevers. Alle klanten zijn voor ons even belangrijk en kunnen rekenen op onze volledige aandacht.

Kwaliteit

Kwalitatief gezien gaan wij een stapje verder dan veel andere bedrijven. Wij willen dat het goed gebeurt en houden niet van half werk. Wanneer u een rechte zaagsnede wilt hebben, kunt u ervan uitgaan dat het recht wordt. Met onze eigen professionele apparatuur kunnen wij hier dan ook keer op keer voor zorgen. Goed gereedschap is voor ons onmisbaar: we maken gebruik van de beste en meest moderne apparatuur. Hierdoor kunnen we uiterst effectief, maar belangrijk voor de prijs, ook zeer efficiënt werken.

Uitdaging

Heeft u een lastige klus of heeft u te maken met een ingewikkelde constructie? Dat is geen probleem voor W.V.L. Betonboringen B.V. Niets is ons te gek en we gaan geen uitdaging uit de weg. Aan de hand van een constructieberekening bepalen wij samen met u het plan van aanpak. Ook kunt u rekenen op een eerlijk advies vooraf. We leggen uit wat er moet gebeuren, hoe we dit gaan aanpakken en hoelang dit gaat duren. Heeft u daarna nog vragen? We beantwoorden ze graag.

Meer weten over de werkwijze of diensten? Vraag het ons!