wvl betonboringen telefoon(0344) 62 27 94wvl betonboringen emailadresinfo@wvlbetonboringen.nl
WVL Betonboringen

Veilig en professioneel werken

wvl betonboringen vca certificaat

Bovenaan onze prioriteitenlijst staat veiligheid. Omdat wij regelmatig in risicovolle omgevingen werken, is het essentieel dat hier voldoende aandacht voor is. We werken volgens de richtlijnen van VCA en zijn dan ook erkend VCA-gecertificeerd. Dit staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veilig werken te waarborgen.

Apparatuur

Veiligheid zit ook in het gebruik van de juiste apparatuur. W.V.L. Betonboringen B.V. is en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en maakt gebruik van de beste en modernste apparatuur. Hierdoor kunnen we uiterst effectief en veilig werken.

Medewerkers

W.V.L. Betonboringen B.V. wil zijn medewerkers zo min mogelijk fysiek zwaar belasten. Dit doen wij mede door gereedschappen zo licht mogelijk te maken. Waar machinaal gewerkt kan worden, gebeurt dat ook. Dit komt ten goede van de gezondheid van de mensen die bij en voor ons werken.

Stofvrij werken

Stofvrij werken is sinds enige tijd verplicht gesteld door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Fijnstof is namelijk schadelijk voor de gezondheid. Werknemers die hiermee in aanraking komen, moeten op een verantwoorde, veilige en gezonde manier kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk dat werknemer tijdens zijn werkzaamheden zo min mogelijk of niet word blootgesteld aan fijnstof en werken wij  met stofzuigersystemen en de benodigde p.b.m ‘s.

W.V.L. Betonboringen Veiligheid

W.V.L. Betonboringen B.V. doet dit al jaren en heeft de werkwijze hier volledig op ingericht. We investeren veel in stofvrij werken en dus ook in onze werknemers.

Meer weten over veiligheid door W.V.L. Betonboringen B.V.? Vraag het ons gerust.