wvl betonboringen telefoon(0344) 62 27 94wvl betonboringen emailadresinfo@wvlbetonboringen.nl
WVL Betonboringen

Beton slopen

Een badkamer die gesloopt moet worden, een tussenwand die eruit moet of een totale leegsloop van een bedrijfspand of woning? Dit soort sloopwerk neemt W.V.L. Betonboringen B.V. u graag op vakkundige wijze uit handen. Sloopwerkzaamheden in nieuwbouw en bestaande woningen zijn ons welbekend. Zelfs asbest saneren behoort tot de mogelijkheden.

Advies slopen

Slopen is niet alleen een kwestie van hakken en breken. Het moet met beleid gebeuren, vaak op basis van een goede constructieberekening. We adviseren u graag over de situatie en wat er moet gebeuren om zorgvuldig sloopwerk te kunnen verrichten. Aan de hand van uw wensen bieden wij een duidelijke offerte waarin alle werkzaamheden omschreven staan. Vervolgens gaan onze medewerkers op professionele wijze aan de slag met behulp van de juiste apparatuur.

Apparatuur

Goed sloopwerk vraagt om uitstekende apparatuur. Om onze apparatuur van hoog niveau te houden, is het onderhoud belangrijk. Ieder jaar vindt er een keuring plaats en we gaan voorzichtig met de apparaten om. Onze medewerkers worden zorgvuldig getraind in de omgang ermee. Het is belangrijk om in de gaten te houden hoe de apparatuur reageert, omdat ieder sloop- en bouwproject anders is.

Prijs-kwaliteitverhouding

Het is onze uitdaging om de sloopwerkzaamheden zo goed en voordelig mogelijk uit te voeren. Ongeacht de prijs is het professioneel en kwalitatief uitvoeren van het sloopwerk voor ons het allerbelangrijkste wat er is. Ook onze medewerkers krijgen dat vanaf hun eerste dag mee.

W.V.L. Betonboringen Beton slopen

Sloopafval

Uiteraard willen we ervoor zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart van onze sloopwerkzaamheden. Daarom ruimen wij altijd ons sloopafval op in de daarvoor bestemde containers. We houden daarbij rekening met de gescheiden afvalstroom.

Naast slopen kunnen we u ook helpen bij de bouw en renovatie van woningen en panden.