wvl betonboringen telefoon(0344) 62 27 94wvl betonboringen emailadresinfo@wvlbetonboringen.nl
WVL Betonboringen

Betonboren: boren van gaten met diamant

Het lijkt zo eenvoudig, een gat boren. Toch is het wel degelijk heel specialistisch werk. Ieder gat is anders, net zoals ieder bouwproject. W.V.L. Betonboringen B.V. weet welke factoren van belang zijn, zoals de constructie, het materiaal, de omstandigheden en de veiligheid. Het feit dat we ook ervaring hebben met sloopwerk, is hierbij een groot voordeel.

Gaten boren

U kunt bij W.V.L. Betonboringen B.V. terecht voor gaten vanaf een doorsnede van 6 millimeter tot 1500 millimeter. Wij zijn gespecialiseerd in het met diamant boren, zagen, sleuven zagen en frezen in alle steenachtige materialen. Hierbij kunt u denken aan deurkozijnen, trapgaten, open haarden en bijvoorbeeld afzuigkapgaten. Wij boren in bestaande en nieuwbouw woningen met behulp van afzuiging. Daarnaast vangen wij de boorklossen netjes op, zodat deze geen beschadigingen veroorzaken.

Boren zonder water met afzuiging

Het boren van gaten met diamant is ook mogelijk zon¬der water met afzuiging. In sommige gevallen is dit een ideale oplossing, hoewel de investering wel hoger is.
Het boren van metselwerk, kalkzandsteen, Ytong en Gibo proberen wij te allen tijde droog te boren met afzuiging. In verband met stof en kwartsstof zijn we dit verplicht af te zuigen en op te vangen.

wvl betonboringen betonboren

Ankers en stekken boren & verlijmen

Ook voor het boren en verlijmen van ankers en stekken kunt u bij ons terecht. Het verlijmen kunnen wij op verschillende manieren verzorgen en het aanleveren van ankers en stekken is ook geen probleem.