wvl betonboringen telefoon(0344) 62 27 94wvl betonboringen emailadresinfo@wvlbetonboringen.nl
WVL Betonboringen

Betonzagen

Zagen in beton

Betonzagen doen wij met water en afzuiging waar dat nodig is. Hierdoor is er sprake van minimale (water)overlast. Wij zagen in vloeren en wanden tot elke centimeter dikte. We gebruiken voor zagen in beton zeer geavanceerde gereedschappen, waardoor het minder zwaar is voor onze medewerkers.

Zagen van steen

Het zagen van steen doen wij droog met afzuiging. Dat houdt in dat wij tot 15 centimeter stofvrij zagen. Zodra er dieper gezaagd moet worden komt er water aan te pas, met watergekoelde machines. Dit wordt natuurlijk direct weer afgezogen. Na de werkzaamheden maken we alles netjes schoon. We hanteren hierbij de regelgeving op het gebied van stof: we zuigen netjes af en vangen het stof ook op.

Trapgaten zagen

Komt er een nieuwe trap in uw woning? W.V.L. Betonboringen B.V. zaagt trapgaten in bestaande woningen met geen tot minimale wateroverlast. Na het betonzagen en/of slopen we het gat en voeren we voor u eventueel het puin af. Er zijn verschillende manieren om trapgaten te zagen, waar we u graag meer over vertellen.

Leidingen zagen en sleuven frezen

Leidingen zagen en sleuven frezen voor elektriciens en loodgieters doen we zoveel mogelijk droog met afzuiging. Dit doen we in verband met kwartstof. Een andere reden is dat het veel netter is en er geen bouwstof en resten in de sleuven, op de muur en vloer terechtkomen. Dat is beter voor de verdere bewerking van de stukadoor en overige vaklieden.

betonzagen - W.V.L. Betonboringen B.V.

Leidingen zagen en sleuven frezen doen we in beton en basalt kalkzandsteen met water, omdat dit te hard is. Na afloop maken we de muren altijd schoon voor de stukadoor en waar nodig zuigen we het water weg.

Zaagafval

Uiteraard willen we ervoor zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart van onze werkzaamheden. Daarom ruimen wij altijd ons bouwafval op in de daarvoor bestemde containers. We houden daarbij rekening met de gescheiden afvalstroom.

Meer weten over betonzagen? Vraag ons om de mogelijkheden en prijzen!